Θαυμαστής της Marvel ξόδεψε 30,000 £ για να μοιάσει στον αγαπημένο του Super-Villain!!(Φωτογρφίες)

loading...loading...

loading...

Μπορεί να έχετε ακούσει για τον 37χρονο Herbert Chavez, τον άνθρωπο που έκανε 23 επεμβάσεις για να μοιάσει στον Clark Kent. Αν όχι διαβάστε παρακάτω την εξωφρενική ιστορία πίσω απ τον θαυμαστή που ξόδεψε 30,000$ για να μοιάσει στον αγαπημένο του Super-Villain

Ο Henry Rodriguez ξόδεψε κάπου στα £30,000, ή αλλιώς $37,739,για να μοιάσει στον Red Skull. Το να γυρίσεις τελικά στην σκοτεινή πλευρά είναι λίγο ακριβό. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι θα κάνουμε μια μικρή περίληψη του Super-Villain για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία του.

Ο Red Skull είναι ένας χαρακτήρας της Marvel που το πραγματικό του όνομα είναι Johann Schmidt. Είναι ο χειρότερος εχθρός του Captain America και γενικός αξιωματικός των Nazi. Όταν ο συγγραφέας και καλλιτέχνης Joe Simon ήταν ακόμα στο σχεδιασμό αυτού του villain, είχε εμπνευστεί από ένα λιωμένο παγωτό φοντάν. Νόμιζε πως η σκηνή έμοιαζε λίγο με ανθρώπινο εγκέφαλο.

Εκτός απ’ το Ναζιστικό προφίλ,ο Rodriguez ένιωσε να συνδέεται με τον Red Skull απ’ όταν ήταν παιδί. Τον θαύμαζε πραγματικά και σιγά σιγά άρχισε την μεταμόρφωση του η οποία διήρκεσε περίπου 7 χρόνια .Πλέον είναι γνωστός στο Instagram ως therealredskull.

 

Και για όσους νομίζουν πως είναι απλά μια πολύ καλή δουλειά μακιγιάζ σας πληροφορούμε ότι αυτό που βλέπετε είναι τελείως μόνιμο!Ο Rodriguez υπέστει αρκετές εγχειρήσεις και τατουάζ για να μοιάζει στον μεγαλύτερο αντίπαλο του Captain America’s

Ο Rodriguez είναι 37 χρονών, από το Caracas της Venezuela και έχει ένα γιο τριών χρονών.

“Θα ήθελα να τονίσω πως προέρχομαι από μια πολύ αυστηρή και παραδοσιακή οικογένεια” είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη του.

“Δεν ήταν εύκολο για την οικογένεια μου να αποδεχτεί την απόφαση μου, αλλά είναι ακόμα η οικογένεια μου,ένα κομμάτι μου.”

Όπως φαίνεται εδώ έβαλε εμφυτεύματα στο μέτωπο του,μια αργή διαδικασία που έπρεπε να γίνει χρόνο με το χρόνο. Έπρεπε επίσης να αφαιρέσει κομμάτι της μύτης του και να κάνει μαύρα τα μάτια του με τατουάζ  όπως επίσης κάλυψε και μεγάλο κομμάτι του προσώπου του, στο οποίο προσθέτει και makeup για καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο ίδιος πάντως περιγράφει τον εαυτό του ως”comic fanatic.” Η μεταμόρφωση αυτή ξεκίνησε όταν γνώρισε τον Emilio Gonzalez, έναν πρώην φοιτητή της ιατρική ο οποίος ειδικεύεται στις extreme αλλαγές σώματος and tattooing. Πάντως πριν υποβληθεί στις εγχειρήσεις ο Rodriguez  πέρασε κάποια φυσικά και ψυχολογικά τέστ.

Παρόλο που έχει δεχτεί πολύ σκληρή κριτική για την εμφάνιση του δεν έχει σταματήσει λεπτό να την υποστηρίζει”Γι αυτόν ακριβώς το λόγο διάλεξα να είμαι αυτός που είμαι και νιώθω καλά με τον εαυτό.Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ όλα.”

δείτε τη συνεχεια
loading...